Aftermarket Site
[wpml_language_selector_widget]
[header_region_filter]

Power-Packer is een merk van CentroMotion

Power-Packer maakt nu deel uit van CentroMotion, een wereldwijde leverancier van geavanceerde oplossingen voor bediening en motion control. CentroMotion is de nieuwe naam van de voormalige divisie Engineered Components & Systems van Actuant Corporation, die is overgenomen door een dochteronderneming van One Rock Capital Partners, LLC. Samen met Power-Packer bestaat CentroMotion uit vijf andere belangrijke wereldwijde merken: CrossControl, Elliott Manufacturing, Gits Manufacturing, maximatecc en Weasler.

“Dit is een spannende dag voor CentroMotion en zijn getalenteerde werknemers, omdat we blijven voldoen aan de behoeften van onze klanten als een onafhankelijk bedrijf,” zei Roger Roundhouse, CEO van de nieuw gevormde organisatie. “Bij rebranding hebben we geprobeerd een identiteit aan te nemen die dient als een paraplu voor onze iconische merken en die de waarde die we onze partners bieden, communiceert. Samen met One Rock is ons doel om het echt wereldwijde karakter van ons bedrijf te versterken en het voortdurende succes van ons gevarieerde klantenbestand van topniveau mogelijk te maken. ”
De bedrijfsidentiteit van CentroMotion komt voort uit een centrum van focus op de kerntechnologieën van het bedrijf: gecontroleerde beweging, controle en activering. Als bedrijf zijn we trots op ons unieke vermogen om oplossingen te ontwikkelen en te leveren waarmee apparatuur overal ter wereld slimmer, veiliger en productiever wordt gemaakt

Over CentroMotion

CentroMotion is een groeiend portfolio van zeer gerespecteerde wereldwijde merken die waarde toevoegen door middel van innovatieve motion-, actuation- en controletechnologieën. Onze zeer bekwame experts ontwikkelen oplossingen die de producten van onze wereldwijde klanten slimmer, veiliger en productiever maken. Onze bekende merken omvatten Power-Packer voor hydraulische motion control en stabilisatiesystemen; CrossControl en maximatecc voor operatorinformatie en mens-machine-interfacesystemen; Elliott Manufacturing en Weasler Engineering voor kracht- en krachtoverdracht via flexibele en stijve aandrijflijnsystemen; en Gits Manufacturing voor hoogwaardige thermische en emissiebeheersingsoplossingen.

Over One Rock

One Rock investeringen in bedrijven met potentieel voor groei en operationele verbetering met behulp van een rigoureuze aanpak die zeer ervaren partners gebruikt om bedrijven in geselecteerde industrieën te identificeren, over te nemen en te verbeteren. De betrokkenheid van deze operationele partners biedt One Rock de mogelijkheid om due diligence uit te voeren en overnames en investeringen te voltooien in alle soorten situaties, ongeacht de complexiteit. One Rock werkt samen met het management van het bedrijf en zijn partners om een uitgebreid businessplan te ontwikkelen dat gericht is op de groei van de onderneming en haar winstgevendheid om de waarde op de lange termijn te verbeteren

WE'RE HIRING APPLY NOW
+
Scroll to Top