At Power-Packer we are always looking for talented people, whether you are just starting your career or are a proven professional, a specialist or an all-rounder.

Below our current openings are shown.

Manufacturing Engineer Lakspecialist

Adem jij Lean en Six Sigma en wil jij een belangrijke rol spelen in het creëren van een productieproces? Ben jij voortdurend op zoek naar verbeteringen en heb je talent voor multitasking? Heb je zin in een dynamische baan in de automotive branche? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
Als Manufacturing Engineer ontwikkel je het gehele productieproces. Met betrekking tot deze rol zijn wij op zoek naar een Manufacturing Engineer die ofwel kennis heeft van het lakproces, of deze kennis graag wil opdoen. Je beheert het proces tussen productontwikkeling en de maakbaarheid in het natlakproces van seriematige producten. In deze functie coördineer je de projecten/taken van de manufacturing engineers/manufacturing engineering technicians en bewaak je daarbij de investeringsbudgetten en planning. Je bent verantwoordelijk voor de efficiëntie en kwaliteit van de spuitbaan en overige productiemiddelen. Daarnaast werk je mee aan nieuwe investeringen voor de productie. Als manufacturing engineer ben je veel bezig met projectmanagement en alles wat komt kijken bij het productieproces. In deze rol rapporteer je aan de Manager Manufacturing Engineering.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Analyseren en coördineren van de lakprocessen, ondersteunen op het gebied van lakproducten en onze spuitbaan.
 • Je zorgt voor toonaangevende ontwikkeling en voortdurende verbetering van onze productieapparatuur en -processen samen met externe partners.
 • Het bewaken van de produceerbaarheid van nieuwe producten in samenwerking met onze Product Engineering afdeling in New Product Development (NPD) projectteam.
 • Je bent verantwoordelijk voor de functionele specificatie, inkoop en inbedrijfstelling van nieuwe productieapparatuur / -processen, inclusief verantwoording van de kapitaalkosten en bijbehorende documentatie.
 • Samenwerken met teamleden van de LEAD-teams (Lean Enterprise Across Disciplines) om de veiligheid, kwaliteit en productiviteit te verbeteren volgens onze interne- en kwaliteitseisen (IATF 16949).
 • Je bent aanwezig op de werkvloer en ondersteunt bij het oplossen van problemen met productieapparatuur / -processen om oorzaakanalyses en corrigerende acties aan te sturen. 

Wat heb je daar voor nodig?

 • Kennis van of affiniteit met lak applicatietechnieken, -producten en processen. De werking van de benodigde machines en gereedschappen.
 • HBO of Master in Chemische technologie, Werktuigbouwkunde of van gelijkwaardig niveau/opleiding;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een productie organisatie;
 • Kennis van en ervaring met Lean Manufacturing en Six Sigma is een pre;
 • Bij voorkeur ervaring met Automotive of aanverwante bedrijven;
 • Verbale en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en het Engels;
 • Projectmanagement vaardigheden;
 • Het vermogen om meerdere taken te beheren.

Wat bieden we jou?

Een zeer interessante werkomgeving waar ontwikkeling en productie samenkomen bij dynamisch, internationaal bedrijf in de regio. Daarnaast een marktconform salaris met 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr E. Hermelink (HR adviseur) op telefoonnummer +31 541 584 666 of stuur en sollicitatiebrief met CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Choose your country

Power-packer africa south-america north-america europe north-asia south-asia australia

Language

Power Packer Europa BV - P.O. Box 327 - 7570 AH Oldenzaal - The Netherlands - Tel: +31 541 584 500 - Fax: +31 541 51 00 44