At Power-Packer we are always looking for talented people, whether you are just starting your career or are a proven professional, a specialist or an all-rounder.

Below our current openings are shown.

(senior) Business Analyst Oracle Applications

Ben jij een procesdenker met talent voor adviseren? Ben jij op je best in een internationale, dynamische omgeving? Denk jij in oplossingen en is het realiseren van verbeteringen jou op het lijf geschreven? Dan zoeken we jou!

(senior) Business Analyst Oracle Applications

Als Business Analyst Oracle ben je aanspreekpunt voor key users van het Oracle ERP systeem op de Power-Packer locaties in Nederland en Turkije. Je overziet de processen en realiseert verbeteringen en daarnaast adviseer je de business. Deze business bestaat uit operations, sales, finance, logistiek en productie waarbij de nadruk vooral op de advieskant ligt en wat minder op troubleshooting. Jouw toegevoegde waarde lever je door procesverbeteringen te realiseren en op te treden als adviespartner m.b.t. Oracle applicaties voor de business.  Je bent onderdeel van een klein IT team wat maakt dat je de rol heel zelfstandig kunt invullen.

Wat ga je doen?

Jouw werklocatie is Oldenzaal waarbij je soms naar de vestiging in Turkije gaat voor support. Jouw werkplek is fysiek ook dicht bij de business waardoor jullie elkaar snel kunnen vinden. Voor de key users ben jij het aanspreekpunt en ondersteun je bij dagelijkse functionele issues op het gebied van Oracle applicaties. Daarnaast heb je een coördinerende rol en pak je projectmanagement zaken op.  Je bent in staat om functionele wensen te vertalen naar technische requirements en communiceert met het IT Centre of Excellence in India over de uitvoering van de gewenste oplossingen.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (IT, bedrijfskunde of vergelijkbaar) en affiniteit met bedrijfsprocesses in een ERP omgeving . Idealiter heb je minimaal 7 jaar ervaring in een soortgelijke rol met specifieke Oracle kennis (WIP, ACSP, INV, BOM, WMS, OM en PO modules). Daarnaast heb je ervaring met Oracle implementaties aan de technische of functionele kant en enige basiservaring met SQL query’s.

Je communiceert gemakkelijk op alle niveaus, bent stressbestendig, vastberaden en toont initiatief. Uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheers je daarnaast ook nog Turks dan is dat een pre.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende baan in een multinational in de regio; een internationale, zeer dynamische automotive omgeving waar FUN en PRIDE kernwaarden zijn. We hechten waarde aan persoonlijke ontwikkeling en stimuleren dit van harte. Daarnaast bieden we je een marktconform salaris met 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

Heb je interesse? Ben je enthousiast over de functie, stuur dan je CV met motivatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Heb je niet minimaal 7 jaar ervaring met Oracle en wel tenminste een HBO opleiding en veel interesse in IT en bedrijfsprocessen? Wellicht zijn er interessante mogelijkheden voor jou; reageer dan gerust!

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

powered by social2s

Choose your country

Power-packer africa south-america north-america europe north-asia south-asia australia

Language

Power Packer Europa BV - P.O. Box 327 - 7570 AH Oldenzaal - The Netherlands - Tel: +31 541 584 500 - Fax: +31 541 51 00 44