At Power-Packer we are always looking for talented people, whether you are just starting your career or are a proven professional, a specialist or an all-rounder.

Below our current openings are shown.

Global Account Manager Trucks

Ben jij een strategische Global Account Manager die gesprekspartner wil zijn voor Power-Packer, Weasler en CrossControl’s grootste klant Volvo? Wil je werken in een interessante, multiculturele, internationale omgeving waar geen dag hetzelfde is? Wil jij lange termijnrelaties met je klanten voor diverse producten en technologieën en werken bij een informeel bedrijf met groeiambitie? Dan zoeken we jou!

 

Wat ga je doen?

Jouw werkgebied is de hele wereld, waarbij het zwaartepunt in Scandinavië ligt. Jouw klanten zijn aansprekende truck en equipment fabrikanten waarvoor jij relatiemanager bent en bij wie jij namens Power-Packer, Weasler en CrossControl waarde toevoegt. Je plant je afspraken vanuit Oldenzaal en bent ongeveer 30% van je tijd op pad. De rest van de tijd ben je in gesprek met de (global) interne stakeholders die samen met jou de nieuwe producten voor en samen met jouw klanten ontwikkelen. Jij bent binnen de global overkoepelende organisatie (Actuant) de stem van de klant. Daarvoor maak je met je global account team je eigen strategische accountplannen en neem je deel in internationale, multidisciplinaire projecten.

Wie ben jij?

Als Global Account manager Trucks ben je proactief, sterk analytisch en oplossingsgericht. Je bent een strateeg met gevoel voor sales. Je hebt ruime ervaring met B2B sales van technische concepten, “consultative selling” en bent een relatiebouwer pur sang. In deze functie ontwikkel je samen met de klant nieuwe producten volgens de World Class Manufacturing Standards (APQP, ISO TS, Lean manufacturing).

Je ben als Global Account manager de verbindende schakel tussen de truck & equipment fabrikanten en de wereldwijde Actuant organisatie in alle disciplines en op alle levels. Je werkt daarbij nauw samen met lokale Key Accountmanagers van de diverse productlijnen, de Sales Application Engineers, de Sales Support Managers, de Projectmanagers en de Productmanagers. Jij zorgt ervoor dat deze directe collega’s in staat zijn om zelfstandig met en voor jouw klanten succesvol te zijn.

Je bent verantwoordelijk voor het proactief signaleren van kansen bij bestaande OEM klanten en weet deze om te zetten in lange termijn samenwerking en contracten. Om deze contracten binnen te halen leid en coördineer je de complexe commerciële onderhandelingen binnen het global account team.

Je hebt minimaal een HBO diploma in Techniek of een HBO-Business Administration, MER of Economie met aantoonbare affiniteit met techniek (zakelijk of privé) en hebt minimaal 8 jaar ervaring met het managen van grote accounts.

Je bent een teamplayer die kan samenwerken in multidisciplinaire, wereldwijde projecten en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij je je goed kunt uitdrukken in het Nederlands, Engels waarbij Duits een pre is. Ervaring met werken in een multiculturele omgeving gaat je zeker helpen! Je hebt overtuigingskracht, bent in staat succesvol te zijn in een global internationale support organisatie en bent bereid te reizen voor je werk.

Wij bieden:

Een interessante baan in een dynamische omgeving in de uitdagende truck en construction equipment branche bij een bedrijf dat FUN en PRIDE in de kernwaarden heeft staan.

Geweldige collega’s die vol passie gaan voor hun doelstellingen en elkaar en de klant graag verder helpen.

Een marktconform salaris met een bonusregeling, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, een auto, telefoon en laptop van de zaak en een vaste baan.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

powered by social2s

Choose your country

Power-packer africa south-america north-america europe north-asia south-asia australia

Language

Power Packer Europa BV - P.O. Box 327 - 7570 AH Oldenzaal - The Netherlands - Tel: +31 541 584 500 - Fax: +31 541 51 00 44