At Power-Packer we are always looking for talented people, whether you are just starting your career or are a proven professional, a specialist or an all-rounder.

Below our current openings are shown.

Strategisch Inkoopmanager

Ben jij een ervaren inkoper met leiderschapskwaliteiten? Ben jij op je best in een internationale, dynamische omgeving? Denk jij in oplossingen en is het realiseren van kostenbesparingen jou op het lijf geschreven? Dan zoeken we jou!

Strategisch Inkoopmanager

Als strategisch inkoopmanager ben je verantwoordelijk voor het leiden van een team van strategisch inkopers (4 FTE). Daarnaast beheer je zelf ook een gedeelte van de leveranciersportefeuille en ben je totaalverantwoordelijk voor alle ‘direct material suppliers’. In deze functie kun je echt het verschil maken en flink bijdragen aan het succes van onze business. Je rapporteert aan de Strategic Sourcing Director EC&S EMEA.

Continue Reading

powered by social2s

(senior) Business Analyst Oracle Applications

Ben jij een procesdenker met talent voor adviseren? Ben jij op je best in een internationale, dynamische omgeving? Denk jij in oplossingen en is het realiseren van verbeteringen jou op het lijf geschreven? Dan zoeken we jou!

(senior) Business Analyst Oracle Applications

Als Business Analyst Oracle ben je aanspreekpunt voor key users van het Oracle ERP systeem op de Power-Packer locaties in Nederland en Turkije. Je overziet de processen en realiseert verbeteringen en daarnaast adviseer je de business. Deze business bestaat uit operations, sales, finance, logistiek en productie waarbij de nadruk vooral op de advieskant ligt en wat minder op troubleshooting. Jouw toegevoegde waarde lever je door procesverbeteringen te realiseren en op te treden als adviespartner m.b.t. Oracle applicaties voor de business.  Je bent onderdeel van een klein IT team wat maakt dat je de rol heel zelfstandig kunt invullen.

Continue Reading

powered by social2s

Payroll and Benefits Manager

Power-Packer Europa BV te Oldenzaal is een internationaal opererende productie onderneming en onderdeel van het Amerikaanse, beursgenoteerde Actuant.  Onlangs is door Actuant een proces gestart voor het afsplitsen van het  segment Engineered Components & Systems (EC&S) waar Power-Packer onderdeel van is. Het doel van deze afsplitsing is gericht op een verdere groei en ontwikkeling van het EC&S segment.

Voor Power-Packer zijn wij op zoek naar een Payroll and Benefits Manager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor tijdige, volledige en juiste verwerking van gegevens binnen de salarisadministratie en het personeelsinformatiesysteem voor verschillende gelieerde ondernemingen.

Continue Reading

powered by social2s

Logistic System Engineer

Ben jij een kei in het optimaliseren van (logistieke) processen? Ben jij kartrekker van verbeterprojecten en word jij enthousiast van logistieke uitdagingen? Houd je van werken in een dynamische omgeving waar je internationale contacten hebt en je volop kunt ontwikkelen? Wil je werken bij een organisatie waar FUN en PRIDE deel uitmaken van de kernwaarden? Dan zoeken we jou!

Logistic System Engineer

In de rol van Logistic System Engineer ben je dagelijks bezig met de ontwikkeling, implementatie en optimalisering van de logistieke en Supply chain processen en tools. Dit doe je samen met een team van 5 Logistic System Engineers. In deze rol rapporteer je aan de Manager Logistics.

Continue Reading

Global Account Manager Trucks

Ben jij een strategische Global Account Manager die gesprekspartner wil zijn voor Power-Packer, Weasler en CrossControl’s grootste klant Volvo? Wil je werken in een interessante, multiculturele, internationale omgeving waar geen dag hetzelfde is? Wil jij lange termijnrelaties met je klanten voor diverse producten en technologieën en werken bij een informeel bedrijf met groeiambitie? Dan zoeken we jou!

 

Wat ga je doen?

Jouw werkgebied is de hele wereld, waarbij het zwaartepunt in Scandinavië ligt. Jouw klanten zijn aansprekende truck en equipment fabrikanten waarvoor jij relatiemanager bent en bij wie jij namens Power-Packer, Weasler en CrossControl waarde toevoegt. Je plant je afspraken vanuit Oldenzaal en bent ongeveer 30% van je tijd op pad. De rest van de tijd ben je in gesprek met de (global) interne stakeholders die samen met jou de nieuwe producten voor en samen met jouw klanten ontwikkelen. Jij bent binnen de global overkoepelende organisatie (Actuant) de stem van de klant. Daarvoor maak je met je global account team je eigen strategische accountplannen en neem je deel in internationale, multidisciplinaire projecten.

Continue Reading

powered by social2s
  • 1
  • 2

Choose your country

Power-packer africa south-america north-america europe north-asia south-asia australia

Language

Power Packer Europa BV - P.O. Box 327 - 7570 AH Oldenzaal - The Netherlands - Tel: +31 541 584 500 - Fax: +31 541 51 00 44