At Power-Packer we are always looking for talented people, whether you are just starting your career or are a proven professional, a specialist or an all-rounder.

Below our current openings are shown.

Shiftleader

Bii Power-Packer streven we naar Operational Excellence. Binnen Operations zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste shiftleader. In deze sleutelrol moet jij zorgen dat onze medewerkers veilig werken, en dat je samen met jouw team (veelal ervaren medewerkers) zorgt dat de productiedoelstellingen gerealiseerd worden en dat er voortdurend gewerkt wordt aan continue verbetering. Een uitstekende kans voor iemand die zich wilt ontwikkelen binnen productie.

Shiftleader

De shiftleader stuurt direct een ploeg met productiemedewerkers aan, zodanig dat het productieplan tijdig en op de juiste wijze wordt gerealiseerd en de doelen efficiënt en effectief worden gerealiseerd (veiligheid/ kwaliteit/ service/ kosten / organisatie). De shiftleader zal leidinggeven aan een ploeg met circa 15 – 20 productiemedewerkers.

De shiftleader rapporteert rechtstreeks aan de Teamleider Productie.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Geeft direct leiding aan en is verantwoordelijk voor eigen medewerkers in de ploeg, begeleiding van uitzendkrachten en het organiseren van de uitvoering van werkzaamheden zodanig dat zowel kwalitatieve als kwantitatieve doelen behaald worden.
 • Houdt functionerings-, beoordelings-, en andere (slecht nieuws / corrigerende) gesprekken met de mensen in zijn ploeg.
 • Bewaakt en is mede verantwoordelijk voor de dagelijkse realisatie van het productieplan dat in overleg met de Teamleider is vastgesteld, fungeert hierbij als vraagbaak binnen de eigen ploeg in geval van onduidelijkheden, zodanig dat de output in lijn is met de overeengekomen kwalitatieve en kwantitatieve doelen.
 • Signaleert proactief verbetermogelijkheden, initieert kleine leadteams, implementeert en borgt verbeteringen in de productie zodanig dat de voor de ploeg en daarbuiten gestelde doelen m.b.t. kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten bereikt worden.
 • Zorgt voor een veilige werkomgeving, optimale arbeidsomstandigheden en bewaakt dat in de uitvoering van werkzaamheden binnen de eigen ploeg wordt voldaan aan de geldende milieueisen. Moet 5S hoog in ’t vaandel hebben staan.
 • Rapporteert op periodieke en adhoc basis over resultaten en voortgang in de eigen ploeg, daarbij gebruikmakend van de overeengekomen KPI’s.
 • Neemt deel aan projecten ter verbetering van bedrijfsprocessen en/of producten.

Achtergrond en functie-eisen:

 • MBO+ denk en werkniveau
 • Aantal jaren leidinggevende ervaring in productieomgeving
 • Kennis van - en enige jaren relevante ervaring met het werken in productieteams
 • Praktische en theoretische kennis van relevante processen, fabricagetechnieken en montage
 • Kennis van- en ervaring met groepsprocessen
 • Goede communicatieve vaardigheden, in Nederlands en Engels

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Emilie Hermelink (HR Adviseur) op het telefoonnummer +31 541 584 666 of stuur je CV en motivatiebrief naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Choose your country

Power-packer africa south-america north-america europe north-asia south-asia australia

Power Packer Europa BV - P.O. Box 327 - 7570 AH Oldenzaal - The Netherlands - Tel: +31 541 584 500 - Fax: +31 541 51 00 44