Aftermarket Site
[wpml_language_selector_widget]
[header_region_filter]

IATF 16949 Audit

In mei van dit jaar werd Power-Packer door Bureau Veritas opnieuw gecertificeerd voor ons kwaliteitssysteem (ISO en IATF). 

Vorige week is de audit succesvol afgesloten en mogen we ons certificaat weer een jaar behouden. 

Over IATF 16949

De IATF 16949 is een industriële kwaliteitsnorm die vereist dat u als bedrijf uw bedrijfs- en productieprocessen beschrijft en registreert. Op die manier kunt u maken wat u belooft en leveren wat de klant wil. En nog belangrijker: continu werken aan verbeteringen.

Het is niet voldoende om alleen te beschrijven wat u als bedrijf doet, zoals gedaan met de ISO 9001-norm. Daarom heeft de International Automotive Task Force in 2016 een technische specificatie over ISO 9001 bedacht. Ze noemden dit de ISO TS 16949. In 2016 werd deze gewijzigd in de IATF 16949.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u nog vragen, vul dan ons contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

WE'RE HIRING APPLY NOW
+
Scroll to Top